Botox előkészítés és utókezelés

A botoxkezelés kozmetikai kiegészítése

A Botox nem a ráncokat tölti fel, nem a bőr állapotát javítja, hanem a mimikai izmok ellazításával lágyítja az arc optikai képét. Emiatt például az ápolatlan, öregedő, vagy pigmentfoltos, vízhiányos bőr a Botox kezelés után ugyanúgy elárulja a korunkat!

Botox kezelés előtt

Az orvosi és kozmetikai kezelés kombinációjával érhető el valóban látványos eredmény.
Bőrének megfelelő kozmetikai előkészítésével jelentősen növelheti a Botox injekció hatását. Hatásuk miatt a vákuummasszázs, a mikrodermabrázió és a hámlasztás egy másik nagyon fontos előnnyel is bírnak: megindítják a bőr tisztulását, fiatalodását. Felgyorsul a bőr anyagcseréje, javul a vér- és nyirokkeringés, a sejtek oxigén ellátása és egészségesebbé válik a hámréteg. Ezek a kezelések előkészítik a bőrt a szakorvosi beavatkozásra.

Botox kezelés után

A botox kezelés után a bőr intenzív táplálása, tonizálása, az arcizomzat lazítása, valamint a rugalmasság fokozása válik kulcsfontosságúvá annak érdekében, hogy a fiatalos kinézet minél tovább megmaradjon. Előtérbe kerül az IPL kezelés az intenzív hidratálást biztosító ultrahangos kezelés, valamint a dermaroller, ami a bőr bőséges táplálását teszi lehetővé.

A fenti kezelések csupán ízelítők abból a széles szakmai és technológiai tárházból, mely alkalmas arra, hogy erősítse, fokozza a BOTOX hatását. Segítségükkel a legösszetettebb problémákra, igényekre gyors és látványos válasz adható, így az orvosi és kozmetikai kezelések kombinációjának köszönhetően Ön sokáig élvezheti a ránctalanság és az üde bőr nyújtotta magabiztos érzést!

 

Várjuk Önt!

Jelentkezzen be a Stílus Kozmetikába ma és tapasztalja meg Ön is azt az egészséges, tiszta, üde és fiatalos bőrt, melyről mindig is álmodott!