Arckezelések

Arckezelések minden bőrtípusra

Fontosnak tartjuk, hogy az egyes bőrproblémákra többféle kezelési lehetőséget kínáljunk Önnek. Amennyiben nem biztos benne, milyen típusú bőrprobléma áll fenn az Ön esetében, jelentkezzen be esztétikai konzultációnkra!

1. Zsíros, pattanásos bőr

2. Hegek, bőregyenetlenségek, tág pórusú bőr

3. Ránctalanítás, feszesítés, anti-aging

4. Bőrelszíneződés, pigmentfoltok

5. Rosacea, értágulatos arc és orr

6. Szemkörnyéki ráncok, szarkalábak

1.

Zsíros,
pattanásos bőr

Nem csak tinédzser korban, hanem később is sok gondot okozhat a zsíros, pattanásos bőr.
Ismerje meg kezelési javaslatainkat!

2.

Hegek, bőregyenetlenségek,
tág pórusú bőr

Bőregyenetlenségek sokféle módon kialakulhatnak, okozhatják hámsérülések, hormonális változások egyaránt. Válasszon egyet megoldásaink közül!

3.

Ránctalanítás, feszesítés,
anti-aging

Az évek múlásáról leginkább ráncaink árulkodnak. A jó hír, hogy a technológia fejlődésével sokféle módon vehetjük fel a harcot a ráncosodással.

4.

Bőrelszíneződés,
pigmentfoltok

Túlzott napsütés, hormonális változások, felületi sérülések: az eredmény sötét pigmentfoltok visszamaradása az arcbőrön. Forradalmian új és bevált régi módszereket egyaránt tudunk ajánlani a problémára.

5.

Rosacea,
értágulatos arc és orr

Sok vendégünknek okoz gondot az erek tágulásából fakadó kipirosodott arc és orr. Kezeléseinkkel régóta kiváló eredményeket érünk el ezen a területen is. További információkért kattintson!

6.

Szemkörnyéki ráncok,
szarkalábak

A szem a lélek tükre - a szem környéki ráncok pedig őszintén árulkodnak a korunkról. Modern kezeléseinkkel szerencsére könnyedén lassíthatjuk az idő múlását. Nézzen körül javaslataink között!

Várjuk Önt!

Jelentkezzen be a Stílus Kozmetikába ma és tapasztalja meg Ön is azt az egészséges, tiszta, üde és fiatalos bőrt, melyről mindig is álmodott!