Hyamatrix

Hyaluronsavval a ragyogó bőrért

Mi a HYAMATRIX?

Ráncok jelentek meg az arcán? Bőre petyhüdt, megereszkedett, elvesztette tónusát? Tart tőle, hogy ezen már csak a plasztikai sebész segíthet? Ha nem szeretné sokkolni a bőrét drasztikus beavatkozásokkal akkor a HYAMATRIX kezelést Önnek találták ki!

Bőrünk hyaluronsav tartalma az évek múlásával folyamatosan csökken, ezáltal annak vízmegtartó képessége is visszaesik. Annak érdekében, hogy elkerüljük bőrünk megereszkedését, petyhüdtté válását és tónusának elvesztését, pótolnunk kell a hyaluronsavat. Azonban az eddigi technológiák nem garantálták a hatóanyagok eljutását a bőr mélyebb rétegeibe. A HYAMATRIX technológia újdonsága hatóanyagai méretében és összetételében rejlik, melyeknek köszönhetően a bőrazonos anyagok egyedülálló módon képesek bejutni a bőr mélyebb rétegeibe.

Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIX® kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt, nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát. Mindezt injekciós beavatkozások nélkül!

hyamatrix kezelés

A Hyamatrix egyedi összetételének köszönhetően:

  • leállítja a bőr öregedési folyamatait
  • javítja a bőr színét
  • kisimítja a ráncokat
  • regenerálja a fáradt bőrt
  • hosszú távú anti-aging és bőrfeszesítő hatással bír
  • képes csökkenteni a bőr biológiai életkorát
  • nyáron is alkalmazható biorevitalizációs forma
  • kíméletes injekciómentes kezelést kínál
  • nincs a botoxhoz hasonló idegblokkoló hatása

 

A Hyamatrix kezelések javítják a bőr korral járó elváltozásait az arcbőrön, nyakon, a dekoltázson és a kezeken. A bőrt sokkoló injekciós kezelésektől eltérően a Hyamatrix kezelések tű nélkül képesek csökkenteni a bőr biológiai életkorát! Nem kell tartani a pigmentációtól sem!

Egy HYAMATRIX kezelést követően a bőr azonnal éléttelivé válik, a bőr nedvességgel telítődik, állaga rugalmasabb és feszesebb lesz, a szemkörnyéki ráncok feltöltődnek, a fáradtság és puffadtság csökken. Észrevehetően elindul a bőr regenerációja!

Miben rejlik az innováció? A HYAMATRIX hatásmechanizmusa

A destrukturált hyaluronsav molekulák kis méretüknek köszönhetően könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. A hyaluronsav kedvezően hat a bőrfelületek általános állapotára: stimulálja az anyagcsere folyamatokat, stabilizálja a sejt és sejtek közötti tér nedvességtartalmát, növeli a kötőszövetek rugalmasságát és ruganyosságát, megszünteti a duzzanatot és az erythemát, elősegíti más hatóanyagok mélyebb behatolását.

A HYAMATRIX mátrix peptid szabályozza a sejtaktivitást, az értónusok szabályozásával visszaállítja a bőr mikrokeringését, stimulálja a kollagén és elasztin termelést, semlegesíti a szabad gyököket és jelentősen lassítja az öregedési folyamatot. Az eredeti Hyamatrix mátrix peptideknek köszönhetően valósul meg a hyaluronsavnak a lehető leghosszabb ideig történő megtartása a bőrben. Az öregedési folyamatok lelassulnak, kisimulnak a ráncok, csökken a bőr biológiai életkora.

 

A HYAMATRIX termékek

A Hyamatrix kozmetikai készítményei kizárólag a legjobb minőségű és gondosan ellenőrzött alapanyagokból készülnek, illetve többlépcsős ellenőrzésen esnek át. A különleges technológia és a modern berendezések biztosítják az eredeti összetevőkre kifejtett minimális hatást és azok hasznos tulajdonságainak megőrzését.

 

HYAMATRIX® INJEKCIÓMENTES HYALURONPLASZTIKA kezelés

A hyaluronplasztika kezelés során bőrödben optimalizáljuk a hyaluronsav-szintet, melynek hatására a kezelés után azonnal érezni fogod a lifting hatást. Hosszútávú, aktív hidratációra számíts, mely a bőröd legmélyebb rétegeiben is komoly strukturális változást idéz elő. Ez azt jelenti, hogy nem csak fiatalabbnak tűnsz majd, hanem a bőröd biológiai életkora valóban csökkenni fog!

A manuális kezelések célja: hidratálás, a bőr rugalmasságának növelése, a ráncok csökkentése
A gépi kezelések célja: hidratálás, regeneráció, a bőr újramodellezése, a bőr metabolikus folyamatainak aktiválása a bőrben

A HYAMATRIX professzionális kozmetikai kezelések az otthoni termékekkel kiegészítve lehetővé teszik a mezoterápiás eljárások maximális hatékonyságának elérését!

hyamatrix kezelés

 

A kezelések általános hatásai:

– lifting hatás, hidratál és táplál
– csökkenti a ráncok mélységét, a bőr gyűrődéseit
– serkenti a nyirokkeringést
– kémiai reakciókat stimulál a szövetekben
– növeli a szükséges nyomelemek keringését
– segít a faggyútermelés csökkentésében és tisztítja a pórusokat
– csökkenti a hiperpigmentáció erősségét
– táplálja a sejteket és segíti a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való bejutását
– NEM puffasztja fel az arcot, nem változtatja meg annak karakterét

FONTOS! A kezelést követően 12 órán keresztül nem mosható meg a kezelt terület!

HYAMATRIX® PHOTO-AGING kezelés

Kezelés célja: A napfény, a szolárium és az UV fény okozta bőrkárosodás megelőzése, illetve kezelése.

Kezelés hatása: Nyugtatja a gyulladt bőrt, továbbá mélyen, hatékonyan és hosszú távon hidratál. Kisimítja az apró ráncokat, valamint semlegesíti a szabad gyököket.

Kezelt terület: Arc, szemkörnyék, nyak-dekoltázs.

Kezelés során felhasznált termékek: HYAMATRIX® CM, HYAMATRIX® LC tisztító, HYAMATRIX® PE enzimes peeling, HYAMATRIX® RS szérum mátrixpeptid komplexszel, HYAMATRIX® BG gél, HYAMATRIX® AF, HYAMATRIX® intenzív szemkörnyékápoló krém

 

Kezelés leírása: A bőr megtisztítása és a kíméletes hámlazítás után, a gél ultrahanggal történő bevitele során a bőr hidratálása és nyugtatása történik. Ezt követi a gyulladásgátló és sejtmegújító speciális összetételű ápoló krémgél felvitele.

Kezelés ideje:
kb. 20-25 perc

 

HYAMATRIX® REGENERÁLÓ ARCKEZELÉS

A Regeneráló kezelés alatt bőröd értékes hatóanyagokkal és egyedülállóan alacsony molekulatömegű hyaluronsavval tápláljuk – ez biztosítja, hogy bőröd kisimul, hidratált lesz, halványodnak a piros foltok és ellenálóbb lesz a környezeti hatások ellen . Kockázat – és fájdalommentes eljárás, ami 45 percet vesz igénybe.

 

 

Várjuk Önt!

Jelentkezzen be a Stílus Kozmetikába ma és tapasztalja meg Ön is azt az egészséges, tiszta, üde és fiatalos bőrt, melyről mindig is álmodott!