Mesopeel

Bőrmegújítás orvosi hámoldóval

A Mesopeel kezelés egy finoman hámlasztó, bőrmegújító folyamat, mely hatóanyaga orvosi tisztaságú hámoldó. A peelinghatás következtében a bőr felső rétegei különböző mértékben és mélységben leválnak, a bőr természetes regenerálódása beindul.

Mesopeel hámlasztás

Mesopeel kémiai peelingek hatása:

  • Teljeskörűen megújítja a bőrt különböző mélységben
  • Regenerálja az epidermist
  • Összehúzza a tág pórusokat, emeli a hegek mélységét, egyenletesebbé teszi a bőr felszínét
  • Csökkenti az eltömődött pórusok (komedók) mennyiségét, az aknék előfordulását
  • Halványítja a pigmentfoltokat, az elpigmentálódott területeket
  • Csökkenti a ráncmélységet, lágyítja a kontúrokat, üdévé, ragyogóvá teszi a bőrt

A Mesoestetic Mesopeel termékek orvosi (analitikus) tisztaságúak. Szigorú minőségbiztosítási feltételek garantálják kiváló minőségüket.

Mesopeel kémiai peelingekkel végzett kezelés menete:

– A kezelendő bőrfelület letisztítása után szakemberünk kiválasztja az Ön bőrtípusának megfelelő Mesopeel hámlasztó folyadékot, majd felviszi a bőrre.

A kezelés során a bőr kipirosodhat, enyhe csípő érzés jelentkezhet. A hatóanyag lemosása és a bőr közömbösítő spray-vel való áttörlése után ezek a tünetek csillapodnak.

– A hatóidő letelte és a közömbösítés után következik a bőr intenzív táplálása analitikus tisztaságú ampullák és intenzív hidratáló, nyugtató maszkok segítségével, melyek gyorsítják a bőr regenerálódását.

– A kezelés befejezése minden alkalommal fényvédelemmel zárul. Erre a célra a Mesoestetic 50+ vagy a 130-as extra védelmet nyújtó fényvédő krémet használjuk.

Ezt a kezelést ajánlott kúraszerűen végezni, vagyis többször megismételni!

Egy kúra általában 3-6 alkalmat jelent, de annak számát és gyakoriságát mindig a kitűzött cél, a bőr típusa és állapota határozza meg.

Az otthoni ápolás elengedhetetlen része ennek a kezelésnek!

Legfontosabb a fényvédelem!!! Tartózkodjon a napsugárzástól, szolárium használattól! Mindig használjon fényvédőkrémet!

A kúra során elért eredmény megőrzéséért érdemes magas hatóanyagtartalmú hidratáló, regeneráló kozmetikumokkal táplálni a bőrt.

Várjuk Önt!

Jelentkezzen be a Stílus Kozmetikába ma és tapasztalja meg Ön is azt az egészséges, tiszta, üde és fiatalos bőrt, melyről mindig is álmodott!