Rádiófrekvenciás érkezelés

Megoldás a tágult hajszálerekre

Esztétikai rádiófrekvenciás érkezelés

A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál. A kutatások szerint a dolgozó nők 60%-a szenved egyik vagy másik bőr alatti ér-elváltozástól, 71%-uk változó korban van. A 20 és 70 év közötti férfi és női páciensek esetében legalább 55% panaszkodik a hajszálértágulat megjelenése miatt különböző, esztétikailag fontos felületeken és szeretnék őket eltüntetni.

Seprűvéna kezelése – Rosacea kezelések

A gép a seprűvénák, piros foltok és a rosacea eltüntetését szolgálja. Hatása a nagyon magas frekvenciájú rezgések által termelt hő hatásán alapul, mely egy termális (hő) sérülést hoz létre. A gép olyan optimális energiahatást biztosít, amellyel elkerülhető a bőrégés bármely formája. A nagyon finom tűkkel és a készülék beépített mikrohullámú rezgés-generátorával célzott, hajszálpontos kezelés hajtható végre, mely nem okoz változást a bőrfelszín folytonosságában.

Bármilyen bőrtípushoz használható, legyen az világos, vagy sötétebb. Az erek alakja és színe lényegtelen, és a kezelés a test bármely területén alkalmazható, beleértve az arcot, a karokat, a lábakat és még a talpat is. A géppel lehetséges a 0,3 mm-nél kisebb átmérőjű erek kezelése is.

A gép a forradalmian új, termokoaguláció-nak nevezett technikát alkalmazza, amely garantált hatékonysággal veszi fel a küzdelmet a seprűvénákkal és a különböző értágulatokkal az arcon és a test bármely pontján. Hatása egy magas frekvenciájú hullámon alapul, amely úgynevezett kis termális sebet ejt a kezelt részen. Az ér azonnal eltűnik, alkalmanként kis mikro-heget hagyva maga után, amely kis idő múlva eltűnik, így végül az ambuláns kezelés után a beavatkozásnak nem marad nyoma.

A technikát Franciaországban fejlesztették ki, 400 különböző páciensen végzett mintegy 2000 tesztkezelés alapján. Tizennyolc hónapot szántak a kezelés hatásainak ellenőrzésére, eközben semmilyen komplikációt vagy balesetet nem jegyeztek fel.

Előnyök:

A termokoaguláció pontosan ellenőrzött és irányított energiát használ, amely csak a célszövetre van hatással, de megvédi azt körülvevő epidermiszt. Így nem tapasztalható égés, szövetelhalás vagy pigmentáció. A kezelés bármilyen típusú vagy színű bőrön kényelmesen elvégezhető, felhámsérülés vagy utólagos kötözési igény nélkül. Egy kezelés során 15-20 perc alatt 200-250 impulzust ad le a gép és ezzel akár 50 centiméternyi eret képes eltüntetni teljes biztonsággal.

Az eljárással a lábon bármilyen, 0.3 mm átmérőnél kisebb ér, míg az arcon átmérőtől függetlenül minden ér kezelhető.

Összehasonlítás a mikroszkleroterápiával:

Nincsenek mellékhatások, nincs allergiás reakció vagy felhámsérülés. A kezelés csak kismértékben kellemetlen (mint pl. egy szúnyogcsípés), így a test érzékeny területei is kezelhetők vele. Az elvégzett tesztek tanúsága szerint a kezelést kipróbáló páciensek 80 százaléka jobban kedvelte ezt a kezelést, mint a mikroszkleroterápiát.

Összehasonlítás a lézerrel:

A rádiófrekvenciás gép és a vele végzett hatásos kezelés sokkal olcsóbb, mint a megszokott lézeres eszközök, a test bármely részén használható, nincs égés vagy pigmentvesztés (kifehéredés) vagy gyulladásos reakció.

Fontos kiemelni, hogy ez az eljárás nem azonos az elektro-koagulációként korábbról már ismert kezeléssel. Az elektro-koaguláció a 20. század technikája volt, amikor is a kezelés során áramot vezettek végig az éren. Egy-egy ilyen elektrolízis ionizációt okozhat és egy olyan kémiai reakciót válthat ki, melynek megvannak a maga veszélyei. Ezzel szemben a termokoaguláció már a 21. század technológiája. Lényege egy – a magas frekvenciájú hullám által keltett – “hőemelkedés”, melyet a nagy finomságú tű közvetít, így biztonságosan és mellékhatás nélkül tünteti el az ereket.

Az általános megfigyelések a következők:

 • seprűvénák is biztonsággal eltüntethetők
 • az eredmények igen rövid időn belül láthatóak voltak
 • a mikro-hegek napokon belül eltűntek
 • a kezelések az erek teljes eltűnésével és a szövetek teljes gyógyulással végződtek

Semmilyen komplikációt vagy balesetet nem jegyeztek fel, semmilyen mellékhatás nem mutatkozott a 2000 kezelés alatt.

Ellenjavallatok:

 • nikkel allergia (a fémallergiások részére speciális aranybevonatú tűt kell használni)
 • pacemaker
 • bőrfertőzés
 • terhesség
 • epilepszia

A termokoaguláció előnyeinek összefoglalása:

 • könnyű és egyszerű használat
 • nincs pigmentáció
 • nincs bőrégés
 • gyors, ambuláns jellegű kezelés (a 20-25 perc alatt leadott kb. 250 pulzus akár 50 cm-nyi eret is képes eltüntetni)
 • rendkívül hatékony (sokrétű alkalmazás arcon és lábon, a test bármely részén)
 • bármilyen bőrtípuson alkalmazható
 • nincs szükség a kezelt terület kezelés utáni kötözésére
 • nincs allergiás reakció (kivéve a nikkelt, ebben az esetben aranyozott tűt kell használni)
 • alacsony rezsiköltségek

Várjuk Önt!

Jelentkezzen be a Stílus Kozmetikába ma és tapasztalja meg Ön is azt az egészséges, tiszta, üde és fiatalos bőrt, melyről mindig is álmodott!