Testkezelések

Megoldások minden testtájra

Nem csak az arcbőr problémáira, hanem az egész test revitalizálására kínálunk megoldásokat.
Kérjük, nézzen körül kezeléseink között!

Test-kultúra

Hízás, fogyás, cellulit

Testkultúránk fejlődése egyre inkább felhívja a figyelmünket arra, hogy kritikusabban szemléljük külsőnket, időben észrevegyük bőrünk megereszkedését. Többféle kezelés kombinált alkalmazásával tartós és látványos eredmény érhető el az elhízás és a cellulit elleni harcban.

Kavitációs kezelés

Ultrahangos zsírbontás

A kavitáció egy zsírbontó ultrahangkezelés, melynek során egy fizikai jelenség megy végbe, amely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból gáz fázisba megy át.
A kavitációs ultrahang kezelés egyedülálló módon képes a zsírsejtek bontásának előidézésére.

Body wrapping

Testtekercselés

A Body Wrapping a cellulit-terápia és a fogyasztás egyik közkedvelt módja. A bőrt egy aromaterápiás krémezés után lazán becsomagoljuk egy légáteresztő fóliával, majd következik a feszes testtekercselés. Ennek során a bőr szöveteire és nyirokcsatornáira egyenletes nyomást gyakorlunk.

Vákuum-masszázs

Feszes mell, kar és dekoltázs

A vákuumos testkezelés jótékony vérbőségkeltő hatása az anyagcsere élénküléséhez és a salakanyagok hatékonyabb lebontásához vezet. Kiváló választás a női testtájak megereszkedett bőrének regenerálására.

Kéz-fiatalítás

Feszes, sima kezek

Tudta, hogy a valódi korunkról leginkább a kezünk árulkodik? A kéz fiatalításakor az öregségi pigmentfoltok halványítását, az elvékonyodott bőr feszesítését, valamint a ráncok feltöltését végezzük. Az eredmény önmagáért beszél.

Striák kezelése

Csíkok nélkül A terhességi és növekedési csíkok, a striák, a bőr végleges szakadását jelentik. Eltüntetésükre ma egy kozmetikai vagy orvoskozmetikai módszer sem áll rendelkezésünkre. Azonban különböző regeneráló kezelésekkel szépen lehet halványítani, szinte láthatatlanná tenni.

Szőr-telenítés

Modern technológiák

A hagyományos epilációs módszerek mellett egyre nagyon teret kapnak a tartósabb, modern szőrtelenítési eljárások, melyek két leghatékonyabb módszere az enzim alapú, valamint a villanófényes (IPL = Intense Pulsed Light) módszer. Szőr nem marad, csak sima, selymes bőr!

Érkezelés, rosacea

Rádiófrekvenciás érkezelés

A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál. A BS-VA300 rádiófrekvenciás érkezelés a seprűvénák, piros foltok és a rosacea eltüntetését szolgálja.
Próbálja ki ön is!

Várjuk Önt!

Jelentkezzen be a Stílus Kozmetikába ma és tapasztalja meg Ön is azt az egészséges, tiszta, üde és fiatalos bőrt, melyről mindig is álmodott!