Body wrapping

Testtekercselés

A Body Wrapping a cellulit-terápia és a fogyasztás egyik közkedvelt módja.

body wrapping

A bőrt egy aromaterápiás krémezés után lazán becsomagoljuk egy légáteresztő fóliával, majd következik a feszes testtekercselés, melynek során a bőr szöveteire és nyirokcsatornáira egyenletes nyomást gyakorolva túlnyomást hozunk létre, így a sejtekben levő salakanyagok a sejtközötti állományba kerülve, a kiválasztórendszeren keresztül távoznak a szervezetből.

Fontos ennél a kezelésnél, a napi 2-3 liter folyadék bevitele, hiszen a salaktalanításért felelős nyirokfolyadék megfelelő mennyiségben csak így tud képződni.

A Body Wrapping a tekercselés és az aromaterápia kombinációja. Célja, hogy serkentse a vérkeringést és a nyirokáramlást.

A kezelés menete:

Bekenjük a bőrt egy aromaterápiás készítménnyel, mely szabályozza a sejtanyagcserét és fokozza a depózsírok elégetését, így az anyagcsere folyamat felesleges termékei és a salakanyagok elhagyják a zsírsejteket és a sejtközötti térbe kerülnek.

Az aromaterápiás krém önmagában nem okoz centiméter veszteséget, sem a bőrfelszín összképének javulását.

Az igazi eredményt a Body Wrapping második fázisával, a testtekercseléssel érjük el.

Ez a folyamat egy speciális fóliával történik, megfelelő erősségben és irányban. Az eljárás még inkább növeli a már kialakult belső nyomást a sejtközötti térben, melynek következtében a nyirokrendszer és érrendszer billentyűi kinyílnak és készek a folyadékban feloldódott méreganyagok elszállítására a kiválasztó szerveken keresztül.

Ezután következik az egy órán át tartó fekvés, mely idő alatt egy pihentető élményben lesz része.

Eredmény:

A kezelés hatására a test körmérete csökken, a bőr simábbá, feszesebbé válik. A nehézláb érzés már az első kezelés után enyhül.

A Body Wrapping egy kombinált kozmetikai, kompressziós kezelés, mely alkalmazható az egész testen és kiváló kiegészítője más testkezelő eljárásoknak.

 

Várjuk Önt!

Jelentkezzen be a Stílus Kozmetikába ma és tapasztalja meg Ön is azt az egészséges, tiszta, üde és fiatalos bőrt, melyről mindig is álmodott!