Striakezelés

Sima bőr csíkok nélkül

A terhességi és növekedési csíkok, a striák, a bőr végleges szakadását jelentik. Eltüntetésükre ma egy kozmetikai vagy orvoskozmetikai módszer sem áll rendelkezésünkre. Azonban különböző regeneráló kezelésekkel szépen lehet halványítani, szinte láthatatlanná tenni. Ilyen kezeléseink a Mezopen, az Elektroporáció, és az SPM vákuummasszázs.

Ezekkel a kezelésekkel a friss, vékony csíkoknál 80-90% a visszaépülés.
A régi, széles striáknál 40% a visszaépülés. Főleg a comb és fenék részen lehet jelentős a javulás.

striakezelés spm vákuum sima bőr terhességi csíkok

Mezopen
Ezzel az eljárással célzottan a stria vonalán végezhető el a kezelés, mely során az eltérő bőrvastagságú területeken különböző tűbehatolási mélységeket érhetünk el. Ez a kezelés nekünk – szakembereknek – sokkal precízebb munkavégzést, vendégeinknek pedig hatékonyabb, személyre szabott kezelést eredményez.

Mezopen kezelés menete:
A lefertőtlenített felületet végig hengerezzük, melynek következtében mikrosérülések keletkeznek. Ezzel a bőr saját kollagéntermelését aktiváljuk, megindul a sejtosztódás és ennek hatására beindul egy természetes regeneráció.

Gyakoriság: Kéthetente 1x
Kúra: 4-6 alkalom
A kezelés időtartama: kb. 20-60 perc attól függően, hogy mekkora a kezelendő terület.

Elektroporáció
A Mezopennel végzett kezelés rendkívül hatásos kiegészítője az elektroporáció. Ezzel az eljárással az elektromágneses hullámok új hatóanyagcsatornákat nyitnak meg a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé, melyeken keresztül felszívódnak a hatóanyagkoktélok, ennek következtében a striák összehúzódnak, kivilágosodnak.
A hatóanyagkoktélok 100%-osan sterilek, gyógyszerészeti minőségűek. Ez azért fontos, mert a bőr felső rétegét áttörve abban a rétegben dolgozunk, ahol idegen anyagok hatására könnyen gyulladás, fertőzés jöhet létre. Azáltal viszont, hogy mi kizárólag tökéletesen steril hatóanyagokkal dolgozunk, ezen fertőzések és gyulladások esélyét a nullára csökkentjük. A kezelések eredményessége két tényezőtől függ:

  • A tűszúrások következtében létrejövő kollagén indukciótól (beinduló kollagéntermelődés).
  • A mezoterápiás hatóanyagok bevitelétől.

Gyakoriság: hetente 2x
Kúra: 6-8 alkalom

SPM Vákuummasszázs
Az SPM Vákuummasszázs során fokozzuk a csíkok oxigénellátását, anyagcseréjét a negatív nyomás segítségével egy speciális masszázstechnikával. Ennek következtében kb. 6 alkalom után a csíkok kivilágosodnak, feltöltődnek.

Gyakoriság: hetente 2x
Kúra: 6-8 alkalom

Várjuk Önt!

Jelentkezzen be a Stílus Kozmetikába ma és tapasztalja meg Ön is azt az egészséges, tiszta, üde és fiatalos bőrt, melyről mindig is álmodott!