Hyamatrix

Termékek

A HYAMATRIX® kozmetikai készítményei kizárólag a legjobb minőségű és gondosan ellenőrzött alapanyagokból készülnek, illetve többlépcsős ellenőrzésen esnek át. A különleges technológia és a modern berendezések biztosítják az eredeti összetevőkre kifejtett minimális hatást és azok hasznos tulajdonságainak megőrzését.

HYAMATRIX® FIATALSÁG AKTIVÁLÓ GÉL

Felveszi a harcot a bőröregedés alapvető tüneteivel a bőrszövet és a bőr kötőszöveti rétegének találkozási pontjánál, az úgy nevezett dermo-epidermális kötésben. A HYAMATRIX® fiatalság aktiváló gél az arc- és nyakbőr megerősítését és feszesebbé tételét szolgálja.

Alkalmazását javasoljuk a bőr tónusának és rugalmasságának csökkenése esetén.

Helyreállítja a bőr sűrűségét és rugalmasságát, javítja külső megjelenését, visszaállítja a fiatal bőr szerkezetére jellemző bőrszerkezetet. Az alacsony molekuláris hyaluronsav, mátrix és szabályozó peptidek egyedülálló kombinációja helyreállítja a bőr nedvesség egyensúlyát és anyagcsere folyamatait, normalizálja a vérkeringést, serkenti a bazális sejtek osztódását és aktivizálja a saját elasztin, kollagén és hyaluronsav természetes szintézisét.

Ennek eredményeként a bőrmátrix szerkezetének helyreállítása révén jelentősen javul a turgor és a bőr rugalmassága, a bőr feszesebbé válik, az arcél körvonalazottabbá válik, csökken a ráncok mélysége és domborúsága.

Látható hidratáló és tonizáló hatást gyakorol a bőrre, erősíti a vér mikrokeringését és a sejtek anyagcseréjét, antioxidáns hatással bír.

 

HYAMATRIX® KÉTKOMPONENSŰ KOMPLEXUM

A HYAMATRIX® kétkomponensű komplexum alkotóelemei a „Kollagénnel és elasztinnel dúsított hialuronsav” és a „Peptides komplexum”. E készítményeket az alábbiak esetén javasoljuk alkalmazni:

  • az életkorral járó változásokkal szembeni intenzív küzdelem és azok megelőzése érdekében;
  • a bőr fonnyadásának tünetei esetén (ráncok, tónus csökkenés) erőteljes anti-age szabályozóként;
  • a bőr UV-sugarakkal szembeni védelme érdekében;
  • száraz bőr esetén – az erőteljes és tartós hidratálás érdekében;
  • kuperózis kezelése estén, a sérült bőr helyreállítása érdekében.

A szabályozó peptidek és a mátrix peptiddel együttesen alkalmazott alacsony molekuláris hialuronsav egyedülálló formulája szinergetikus hatást gyakorol a bőrre, ez lehetővé teszi a termék hatékonyságát a dermo-fibroblasztok szerkezetére, ezek sejtaktivitása megerősödik, ami aktivizálja a kollagén és elasztin termelésének folyamatát, ez pedig javítja a bőr ruganyosságát és rugalmasságát. A kollagénnel és elasztinnal dúsított hialorunsav a hidrofilitásának köszönhetően a bőr kötőszöveti rétegének sejtjeiben fenntartja a nedvesség egyensúlyát és lehetővé teszi a peptidek nagyfokú bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A HYAMATRIX® formula lehetővé teszi a mátrix és szabályozó peptideknek a bőr bazális rétegéhez történő eljuttatását, itt ezek elindítják és serkentik a sejtmegújulás korábban megsérült folyamatát, erőteljes fiatalító hatást gyakorolva.

Ennek köszönhetően a HYAMATRIX® komplexum:

  • normalizálja a kollagén egyensúlyát és termelését;
  • lassítja a bőr öregedési folyamatát és a ráncképződést;
  • erőteljes lifting hatással rendelkezik a bőr lehúzása nélkül, javítja a turgort és visszaállítja az arc alakját;
  • világossá teszi a pigmentfoltokat;
  • elősegíti a szem alatti táskák eltüntetését.

HYAMATRIX® HOSSZANTARTÓ HIDRATÁLÓ HATÁSÚ NAPPALI KRÉM

A dehidratált bőr a nagyvárosi élet első számú problémája. A kedvezőtlen környezeti körülmények, az érzelmi stressz, a peeling és szolárium túlzott használata nem a legkedvezőbb hatást fejtik ki bőrünkre. Az eredmény – ráncok és korai öregedés.

A HYAMATRIX® hosszantartó hidratáló hatású nappali krém – fejlett biotechnológiai termék. A bőr felületén légáteresztő védőréteget képez, mely biztosítja a bőr kiszáradás elleni védelmét. Az alacsony molekulás hyaluronsav a bőr mélyebb rétegeibe, a bazális membránba hatolva elősegíti nedvesség tartalék képzését, ez pedig biztosítja az optimális nedvességtartalmat, még a nem kimondottan komfortos és szélsőséges körülmények között is (légkondicionáló levegője, szél, hőmérséklet ingadozás). A krém összetételébe tartozó antioxidánsok semlegesítik a szabad gyökök káros hatásait, védelmet nyújtanak a bőrnek az agresszív környezettel és UV-sugarakkal szemben. Alkalmazásával növekszik a sejtek energetikai képessége, a bőr szinte „feléled”, a korai öregedéssel szemben sokkal ellenállóbbá válik. Kiváló védelmet biztosít az érzékeny bőrnek, enyhíti az irritációt és a gyulladást. Tökéletes alapozóként használható sminkhez. Bármely bőrtípusra javasoljuk.

HYAMATRIX® INTENZÍV SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ GÉL

Az öregedéssel szembeni harc a nők esetében általában a szemkörnyék bőrénél kezdődik, mivel éppen itt jelentkeznek az első, életkorral járó problémák: a bőr elveszíti frissességét, duzzadtság, sötét karikák és apró ráncok jelennek meg. Mindez nem meglepő, hiszen a szemkörnyéki bőrszövet rétege igen vékony, mindössze fél milliméteres. Ezen kívül, mivel itt nincsenek faggyúmirigyek, a bőrszövet állandó nedvességhiányban szenved, aminek következtében a szemkörnyéki bőr korán, már a 25. életév után öregedni kezd.

A HYAMATRIX® szemkörnyék ápoló gél a kialakult problémákra komplex megoldást képes nyújtani. Univerzális formulája révén hatékonyan megelőzi a korral járó változásokat, táplálja és hidratálja a bőrt, helyreállítja az anyagcsere folyamatokat és elősegíti a bőr természetes regenerálódását. A hialuronsav biztosítja a mélyebb rétegek hidratálását és visszaállítja a bőr rugalmasságát. A mátrix peptidek, nevezetesen az enfolin, helyreállítják a vér mikrokeringését, megszüntetik a szemkörnyéken tapasztalt puffadtságot, enyhítik a sötét karikákat, kisimítják a ráncokat és feszesebbé teszik a szemhéjbőrt. A gél ezen kívül megakadályozza a szemhéj életkorral járó pigmentálódását, eltüntetni a fáradtság és feszült-ség nyomait, antioxidáns hatást fejt ki. Megerősíti a szempillákat és serkenti azok növekedését.

A szemkörnyék ápoló gél még fiatalabb megjelenést tesz lehetővé úgy a nők, mint a férfiak esetében is.

HYAMATRIX® KORREKCIÓS SZÉRUM MÁTRIX PEPTIDEKKEL

A ráncok első megjelenésével az emberiség szebbik fele kezd kétségbe esni: „Hova tűnik el a fiatalság, és visszafordítható-e-?” A ráncok megjelenése alól senki sem kivétel, azonban lehetőség van a ráncok kialakulásának késleltetésére és mennyiségük csökkentésére. A HYAMATRIX® szérumot nem csak a ráncok vizuális korrekciója érdekében fejlesztették ki, hanem annak formulája lehetővé teszi a fiatal és egészséges bőrre jellemző tónus, rugalmasság és szín visszaállítását. Megoldást nyújt a bőr atóniássá (ernyedté) válására, kisimítja az apró ráncokat és csökkenti a már kialakult mélyebb ráncok mélységét, valamint megakadályozza az újabb ráncok kialakulását. Kiválóan hidratálja a bőrt, valamint jelentős és erőteljes lifting hatással rendelkezik. A hialuronsav kedvezően hat a bőrfelületek általános állapotára: serkenti az anyagcsere folyamatokat, stabilizálja a sejt és sejtközi tér nedvességtartalmát, növeli a kötőszövetek rugalmasságát és ruganyosságát, elősegíti más hatóanyagok mélyebb behatolását.

A HYAMATRIX® mátrix peptides komplexum szabályozza a sejtaktivitást, az értónusok szabályozásával visszaállítja a bőr mikrokeringését, stimulálja a kollagén és elasztin termelést, semlegesíti a szabad gyököket és jelentősen lassítja az öregedési folyamatot.

 

HYAMATRIX® NYAK ÉS DEKOLTÁZS ÁPOLÓ KRÉM

A kulcscsonttól az állig haladó nyaki izom a hétköznapi életben gyakran inaktív, ezáltal elveszíti tónusát és nem tartja meg a bőrt, az pedig ennek következtében megnyúlik és ráncok alakulnak ki rajta. Ezen kívül a test ezen részében az izomzat (az arcizomhoz képest) igen vékony, a bőr alatti zsírsejtek gyengén fejlettek. Ez a bőrfelület tápanyaggal való hiányos ellátottságához és korai öregedéshez vezet.

A nyak és dekoltázs ápoló krémet a gravitációs süllyedés (szövetsüllyedés) hatékony korrekciója érdekében fejlesztették ki, mely süllyedés az arcél elvesztésében, a toka kialakulásában, a bőr petyhüdtségében és az életkorral járó egyéb változásban nyilvánul meg.

A lifting-hatás mellett a krém erőteljes hidratáló és antioxidáns hatással is bír.

A krém rendszeres használatával megerősödik a bőr mátrixszerkezete, jelentősen javul a turgor és a bőr rugalmassága, csökken a ráncok száma és mélysége, a bőr simábbá válik.

HYAMATRIX® ÉJSZAKAI REGENERÁLÓ KRÉM

A száraz, fáradt, öregedő bőr éjszakai felfrissítésére és intenzív regenerálására szolgál, hiszen az összetevők ebben az időszakban szívódnak fel leghatékonyabban. A kiválóan összeállított összetevők komplexuma sokrétű hatást gyakorol a bőrre: csökkenti az érzékenységét, hidratálja és megszünteti a száraz és feszülő érzést, táplálja, puhítja és javítja a bőr tónusát és rugalmasságát. A hialuronsav helyreállítja a bőr vízegyensúlyát, hatékonyan lassítja az öregedési folyamatot, növeli a sejtek energetikai képességeit, serkenti a bőrmátrixot megerősítő kollagén és elasztin szintéziséért felelős fibroblasztok (a bőr kötőszöveteinek sejtjei) aktivitását. Az egyedülálló peptides komplexum elősegíti a vér és a tápanyagok áramlásának növekedését a bőr felszíni és mélyebb rétegeibe, fenntartja annak egyenletes színét és anti-aging hatást fejt ki. A barackolaj és az avokádó olaj ideális a száraz és öregedő bőr ápolása szempontjából.

Ezen olajok jól tartják a nedvességet, nem tömítik el a pórusokat, táplálják, puhítják a bőrt, a kényelem és nyugalom érzésével töltik el azt. A HYAMATRIX® éjszakai krém helyreállítja az anyagcsere folyamatokat, antioxidáns hatást fejt ki és elősegíti a természetes regenerálódást.

További információ a termékekről és kezelésekről a https://www.hyamatrix.hu/ oldalon!

Várjuk Önt!

Jelentkezzen be a Stílus Kozmetikába ma és tapasztalja meg Ön is azt az egészséges, tiszta, üde és fiatalos bőrt, melyről mindig is álmodott!