Innovera

Termékek

Az INNOVERA A Bio-Innovatív Technológia Úttörője

Nélkülözhetetlen hatóanyagok bőröd minden sejtjének, Innoverával felturbózott mezoterápiás kezelésekkel!

A készítmények gyártása során 3 kulcsfontosságú irányelvre összpontosítunk. Ezek a gyártási irányelvek garantálják az Innovera készítmények hatékonyságát és megsokszorozzák a mezoterápiás kezelések eredményeit. Minden fejlesztés etikus körülmények között, környezetvédelmi szempontokat figyelembevéve megy végbe.

Az Innovera™ Aesthetic – Bio Revitalizáló-komplexek alkalmazása végezhető kozmetikusok által, mezoterápiás eszközökkel, ilyenek a mikrotűs eljárások (Dermapen, Dermaroller), az elektroporáció, iontoforézis és az ultrahang.

A legjobb eredmény érdekében javasolt a korábban említett eljárások mellett egy kezelésen belül fényterápiát alkalmazni.

Továbbá,  az Innovera™ Aesthetic – Bio Revitalizáló-komplexek alkalmazása elvégezhető orvosok által, amely mikroinjekciós technikával történik (micro dermal papule, linear retrograde, fan techniques).

Hatékony transzepidermális technológia

Olyan szállító rendszer amely az irha rétegbe juttatja el a hatóanyagokat, megóvva azok tulajdonságát és hatékonyságukat.

Polimer és Poly Vector transzepidermális szállítási technológia: biztosítva a legmagasabb enzimatikus -ellenállási képességet, megőrizve a hatóanyagok biológiai tulajdonságát és hatékonyságát, majd eljuttatja azokat a bőr mélyebb rétegeibe.

 

A Polyvital M újszerű megoldást kínál a pigmentfoltokra erőteljes savak, hámlasztás nélkül. Egyszerre kezeli a felszíni rétegekben kialakuló festékképzési problémákat, miközben a fibroblasztokat is stimulálja, megújítva ezzel a bőr mélyebben fekvő szöveteit. A hatását folyamatosan fejti ki, több szempontból kezelve a problémát. A hyaluronsav és a ciklodextrinek egyfajta szállító rendszert szolgáltatnak, lehetővé téve a hatóanyagok fokozatos felszabadulását, a hatóidő megnövelését, a kiegyensúlyozott hatást. Fő összetevői enzimgátlók, plazmin inhibitorok, erőteljes halványító peptidek és növényi hatóanyagok, a UV sugárzás okozta károkat helyreállító antioxidánsok, vitaminok és koenzimek.

 

A Polyvital L feszesíti és ragyogóvá teszi a bőrt optimális összetételének köszönhetően: kollagén szintézist megnövelő terpenoidok, aminosavak, peptidek, sejtanyagcserét fokozó nukleotidok, antioxidáns vitaminok (C, B3, E) és glutation (tripeptid), amely az L- carnozinnal (dipeptid) megakadályozza a glikációs folyamatokat. A DMAE szinergiában a tengeri szilanollal mélyebb rétegekig újrastruktúrálja a szövetet, valamint javítja a tónusát.

 

 

A REVITALEYES kezeli a ráncokat, a szarkalábat, a szem alatti táskákat, a pigmentációs problémákat, karikákat, megemeli a szemhéjakat a speciálispeptideknek köszönhetően, mint a SNAP8, a Leuphasyl, és egyéb hatóanyagoknak: szaponinok, flavonoidok és terpenoidok. A vektorizált hydroxyprolin, glutation, és Na DNA növeli a a bőrtömörséget, finommá és egyenletessé teszi a bőrt.

További információ a kezelésről és termékekről a https://innovera.co.hu/ oldalon!

Várjuk Önt!

Jelentkezzen be a Stílus Kozmetikába ma és tapasztalja meg Ön is azt az egészséges, tiszta, üde és fiatalos bőrt, melyről mindig is álmodott!