Mesoestetic

Termékek

A Mesoestetic a világ piacvezető vállalata az orvosi kozmetikumok és az esztétikai medicina területén.  Termékeit klinikákkal, egyetemekkel, valamint elismert kozmetológiai szakemberekkel szoros együttműködésben fejleszti, kiemelt figyelmet fordítva a legújabb kutatásokra és azok tudományosan igazolt eredményeire.

Legkiemelkedőbb termékcsaládja a Cosmelan, melynek segítségével bárki jelentősen halványíthatja bőrén a zavaró pigmentfoltokat – elsősorban otthoni ápolással.

Olaj eltávolító oldat  A szalonkezelés első lépéseként ezzel az oldattal távolítjuk el a felhalmozódott olajat a bőrről, ezzel segítve az aktív szubsztanciák behatolását és támogatva a kezelés hatékonyságát a legkiválóbb eredményekért.

Cosmelan 1 arcmaszk – A szalonkezelés második lépéseként a Cosmelan 1 hatékonyan megdolgozza a már meglévő melanint, csökkenti és megszünteti a sötét foltokat miközben akadályozza a melanintermelődés folyamatát. Megelőzi az elhalványult foltok visszatérését és az új foltok megjelenését.

Cosmelan 2 krém – Az otthonápolás részeként a Cosmelan 2 felerősíti a Cosmelan 1 eredményeit, kontroll alatt tartja a melanintermelést, megakadályozza a régi foltok előretörését valamint az újak felbukkanását.

Hydra-vital Factor K ápoló krém – A Hydra-vital Factor K krém intenzív hidratálást biztosít, helyreállítja a bőr egyensúlyát az intenzív hámlással járó kezelések (pl. Cosmelan) után.

Ápoló napvédő krém SPF 50+ – Ápoló, antioxidáns hatású fényvédő krém, mely hatékony védelmet nyújt a sötét foltok elsődleges kiváltója, az intenzív UV-sugárzás ellen. Kifejezetten hatásos, biztonságos fényszűrői segítségével fontos kiegészítője a Cosmelan módszernek.

Melan130+ pigment control –  fényvédő extra, nagyon magas faktorszámú fényvédelemmel UVB 131 és UVA 67 színnel. Színes textúra, amely természetes tónust ad és egységesíti a bőrt.

Várjuk Önt!

Jelentkezzen be a Stílus Kozmetikába ma és tapasztalja meg Ön is azt az egészséges, tiszta, üde és fiatalos bőrt, melyről mindig is álmodott!